financiële onderneming van
waarborgs en zekerheden

Ons Waarborgfonds biedt zijn diensten uitsluitend op internet aan via onze algemene publiekssite garantie.be . Dit interactieve platform laat toe om online garanties en verzekeringen af te sluiten in het kader van vastgoedprojecten in België.

De gedigitaliseerde huurwaarborg

Digital maakt het mogelijk om praktijken te veranderen op het gebied van de totstandkoming van de huurwaarborg die nodig is voor het ondertekenen van een huurovereenkomst.

kopersgarantie

DE KOPER GARANTIE

De koper van onroerend goed hoeft bij ondertekening van het compromis geen 10% van de koopsom meer te betalen. Onze borgservice staat garant voor de notaris en de verkoper.

BRAND VERZEKERING

De digitale revolutie verbetert de klantervaring en vereenvoudigt relaties doorheen het verzekeringscontract

Onze filosofie

Maak huren gemakkelijker

Onze diensten stroomlijnen de vastgoedverhuurmarkt in België.

Kredietwaardigheid bewaken

Met onze beheertools kunnen we de solvabiliteit van onze klanten inschatten.

Reactieve ondersteuning

Klantenservice zit in ons DNA en vormt het hart van onze organisatie.

Digitaal aanvraag

We maken optimaal gebruik van internet om de klantervaring te verbeteren.

De digitale revolutie

De digitale verzekeringsrevolutie is eindelijk aan de gang. Elke maand worden er in Europa honderden digitale brokerage- en verzekeringsplatforms geboren die een duizelingwekkende groei laten zien.

GARANTIR SRL is een particuliere financieringsmaatschappij met een kapitaal van 500.000 euro, ingeschreven in het Belgische vennootschapsregister onder het nummer 0761.516.118.

GARANTIR is geregistreerd bij de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) als verzekeringsmakelaar in België.